maanantai 27. huhtikuuta 2015

22.24

Tänään oli ihana auringonlasku, ja ulkona oli niin upeen näköstä kun oli satanu ja paisto samalla aurinko. Lähin sit ihan eka ottaa vaan siitä ihanasta auringonlaskusta kuvia, kunnes aattelin et tässähän sais varmaan ihan hyvät muutamat kuvat ittestääkin. Noh, menin sitten sisälle hakee veljee joka oli jo nukkumaan lähössä niin siinä vähän kesti ja sillä aikaa se aurinko oli kerenny menee piiloon. Otettiin kuitenkin muutamat kuvat, vähän huonolaatuisia nää on mut jotenkin tykkään näistä kyllä. Muutenkin tossa tiellä on tosi kiva ottaa noita kuvia :-)!
auringonlasku1
auringonlasku2
auringonlasku3 Näissä kuvissa näkyy myös uusi takki jonka löysin äitin kanssa meille yhteiseks  kirpparilta 8euron hintaan! On siitäkin jotain hyötyä et ollaan ihan samoissa mitoissa äitin kanssa ;-)  Toi on tosi ihana ja lämmin ,joten ens talveks tulee todellakin käyttöön, eikä mulla ookkaan vielä tollaista armeijanvihreetä takkia vielä ihan kunnon toppatakkina. Kuvissa näkyy myös ihanat rakkauskengät jotka löysin syksyllä seppälästä 25euron hintaan. Ihan sairaan ihanat, tulee vain käyteltyä noitakin liian harvoin.. Myös harva käyttäminen johtuu ehkä siitä, että oon ihan tajuttoman pitkä nuo jalassa..
auringonlasku4 auringonlasku5
TAKKI - ONLY
TOPPI - CUBUS
FARKUT- BIK BOK
KENGÄT - SEPPÄLÄ

Nyt kello tikittelee jo taas reippaasti yli kymmentä ja vielä pitäis suihkussa käydä, kattella huomisen vaatteet ja kamat valmiiksi ja katella jakso salkkareita. Nälkäkin alkaa mahassa kurniin, että pitäis kai sinnekkin jotain lapata. Pitäkää kiva viikko, ja onhan se vähän lyhyempi onneksi meille opiskelijoille kun perjantai on vapaa vapun takia. :-D Siitä puheenollen mua ja Janinaa haastateltiin lehteenkin. Tästä voi kattoo ton lehden kannen. Ihan hyvä oli ja ei onneks ollu kamalia kuvia, ainut että Janinan nimi oli onnistuttu kirjottaa monee otteeseen erilailla väärin.. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kun jaksoit kommentoida, linkkaathan blogisi osoitteen perään niin saatan käydä kommaamassa sinulle takaisin :-)!