sunnuntai 17. toukokuuta 2015

KAKKUJEN TEKOA

Moikka! Tässä tälläinen ''leivonta''postauksen tapainen härpäke tulossa.. Eli siis tänään oli mun kahden pikkuveljen synttärit ja sinne tehtiin äitin kanssa täytekakku ja voileipäkakku! Täytekakun koristelun hoidin minä, kuten myös voileipäkakun. Ekaa kertaa tein voileipäkakkua samoin äiti, ja siihen nähden onnistui todella hyvin! Katottiin netistä ohje ja se osottautuikin tosi hyväksi. Maittoi myös mullekkin, vierastan kaikkee tollasta missä on suolakurkkua tosi paljon. Oli kuitenkin tosi hyvää ja tuli haettua lisääkin! Tätä kakkua ei oo enään yhtään jäljellä joten tais maistua vieraillekkin. Aateltiin siis toteuttaa tää varsin toimiva ohje mun veljen rippijuhliinkin kesällä. :-)! Jos muita kiinnostaa, niin voileipäkakku tehtiin siis TÄLLÄ ohjeella.

Tohon päälle laitettiin siis tomaattia, kahta eri leikkelettä, viinirypäleitä, kurkkua (josta tehtiin tollaisia lehtiä),  kirsikkatomaatteja, persiljaa ja silputtua ruohosipulia. Kuvat otettu eilen mutta tänään aamulla laitettiin tohon tarjottimelle vielä silputtua salaattia ja paprikaa. 
1 2
Tehtiin kakuks ihan normi kakku ja sisälle tuli vain mansikkahilloo ja kermavaahtoo. Päälle sit ite sain vapaat kädet suunnitella  ja käytin persikoita, kiiviä, viinirypäleitä,mustikoita sekä vadelmia. Tuli tästä ihan kiva, vaikkei ehkä yhtä kiva jos olisin laittanut kiillettä päälle. :-) Tässä oli kyllä hyötyä aika paljon siitä, että pari kuukautta taaksepäin tein koulussa melkein täydellisen kopion tästä kakusta.
kakku1 kakku2
Jätän tän kirjoittelun tähän ja varmaan lähden viettämään loppuiltaa telkkarin ääreen. Luvassa olis siis MM-kisojen pronssi- ja loppuottelut. Eihän se seuraaminen toki kiinnosta niin paljoa, kun suomi ei ole enään mukana, mutta on se jääkiekon katseleminen silti kivaa. Toivotaan että Kanada vie mestaruuden ja USA pronssin.. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitti kun jaksoit kommentoida, linkkaathan blogisi osoitteen perään niin saatan käydä kommaamassa sinulle takaisin :-)!